Vanwege de vakantieperiode is de levertijd momenteel 2 weken

Verzending

Pakketten worden dagelijks verzonden van maandag tot en met vrijdag.

Verzending geschiedt zo snel mogelijk en altijd binnen 6 werkdagen (ma t/m vr). Elke bestelling wordt handgemaakt in mijn atelier en ik werk niet met voorraden.

Wanneer de bestelling verstuurd wordt ontvangt u daarvan bericht. Verzending is altijd tegen lage tarieven, al vanaf €2,50.

Kiest u voor betalen bij afhalen, dan heeft u geen verzendkosten. U kunt dan contant of via Tikkie betalen.

Nederland

België

Duitsland

Levertijd is 1-2 werkdagen. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. DHL bezorgt van maandag t/m zaterdag.

Levertijd PostNL is 2-3 werkdagen. De DHL levertijd is 1-2 werkdagen. Leverdagen DHL zijn maandag t/m vrijdag.

Levertijd PostNL is 2-4 werkdagen. DHL 3 werkdagen.

Woont u in een ander land dan in Nederland, België of Duitsland, dan is bestelling alleen mogelijk via dit bestelformulier. Wij verzenden wereldwijd.

Nieuws:

Overstap naar zijdepapier

Sinds voorjaar 2021 werken we naast plastic gripzakjes ook met zijdepapier om bestellingen te omsluiten. Het doel is om z.s.m. overstappen naar 100% zijdepapier. Maar vanwege een restant gripzakjes in de kleinste maat, zullen we die eerst nog opmaken. Zijdepapier is geheel biologisch afbreekbaar in slechts enkele weken.

Plasticsoep

Het is een doorn in mijn oog. Als dat wegwerpplastic in onze economie. Met mijn webshop heb ook ik een verantwoordelijkheid. Daarom ben ik in de winter 2020-2021 overgestapt naar bio-tape voor mijn verzendverpakkingen. Verzendverpakkingen die geheel uit plastic bestaan, zoals zakken en folies, worden niet gebruikt. In plaats daarvan verzenden wij in karton en papier. En waar een luchtkussenenvelop nodig is vragen we u als klant vriendelijk dit (gescheiden) te recyclen.