Vanwege de vakantieperiode is de levertijd momenteel 2 weken

Voor een planbord op maat!

PictoMix is specialist in het gebruik van pictogrammen voor dagritmes en activiteiten. Hier ben je aan het juiste adres voor heldere pictogrammen die niet leeftijdsgebonden zijn en ook nog te bestellen in jouw favoriete kleur! Daarnaast bieden wij gratis advies wanneer je het zelf lastig vindt om een planbord op te zetten. Zo maken we samen het best mogelijke bord voor jou. Voor een planbord met plezier en positieve resultaten!

Voor wie?

Pictogrammen worden vaak gebruikt in gezinnen en instellingen om personen met een concentratieprobleem, geheugenprobleem of ontwikkelingsstoornis te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn autisme, ADHD, NAH, en dementie. Maar daarnaast hebben ook kleuters en andere niet-lezenden vaak veel baat bij het gebruik van picto’s. De heldere dagplanning biedt houvast en structuur.

Groot assortiment

Ik maak alle Sclera pictogrammen in alle formaten van 3 cm tot 20 cm en in alle kleuren. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden. In de webshop vindt u alleen het standaard aanbod: picto's in 2 formaten en in 3 kleuren. (Zie onderaan de pagina de voorbeelden van de kleuren in de webshop.)

Mist u in de webshop een picto, dan kunt u die zonder meerprijs hier aanvragen.

Wilt u graag een ander formaat dan 3 of 5 cm, dan kunt u uw bestelling via e-mail aan ons doorgeven. Of u bestelt alles in formaat 3x3 cm en bij het uitchecken geeft u bij 'opmerkingen' aan welk formaat u wenst te ontvangen. Eventuele betaalverschillen worden achteraf verrekend.

Op de picto's staat geen titel. Dit is wel een mogelijkheid.  Ook uw eigen afbeeldingen kunt u gebruiken voor een picto- bestelling, deze kunt u bestellen via deze link.

Heeft u iets bijzonders nodig, neemt u dan bij voorkeur telefonisch contact met mij op.

Kwaliteit

De picto's zijn gemaakt van dik magneetfolie en kunnen tegen een stootje. De picto's worden luxe afgewerkt met een laminaat, rechte hoek en zijn allemaal handgemaakt. Een hoogwaardig product dat lang mee gaat!  De achterkant is glad. Alle picto's worden los aangeboden, zo stelt u het beste planbord samen.